"Paus" måste man väl säga. Dock helt glutenfri. Men har ätit både mejeri och ris.
Och mått jättebra. Verkligen. jag är så tacksam.
Fredagen:
Jobbdag med "vanlig" lunch.
Sill, lax och glutenfritt knäcke hemma på kvällen
Lördagen (julafton)
Risgrynsgröt med glutenfritt knäcke till frukost
Korv, köttbullar, skinka, kål till lunch
Saffranskaka på mandelmjöl + grädde till efterätt
Litet julbord på kvällen + choklad
Söndagen:
Risgröt + glutenfritt knäcke
Grönkål, rödkål, äpple, getost + kyckling
Saffranskaka med grädde+ chokladbitar
Det har varit mer mat och en annan sammanstättning än vad jag är van vid.
De stora skillnaderna är intag av: Mjölk, socker och choklad..
Tycker ändå att det har gått bra och ingen överätning
MÅENDE:
Ansikte: Perfekt
Hårbotten: Bra
Energi: Perfekt
Mage: Sådär (kaos lös emellanåt)
Slemhinnor: Kliande störande
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar